Dan Negru, mesaj dureros despre moartea lui Ramon Chicireanu: „Am filmat și eu cu el”

Dan Negru, mesaj dureros despre moartea lui Ramon Chicireanu © Arhivă

Ramon Chicireanu, fost concurent al unei îndrăgite emisiuni culinare, a murit, luni, la numai 37 de ani. A fost răpus de boala care curmă în fiecare zi mult prea multe vieți, iar afectat de această tragedie a fost și Dan Negru, care a filmat o emisiune alături de Ramon.

După ce a fost făcută publică moartea lui Ramon Chicireanu, Dan Negru a transmis un mesaj în care vorbește despre acest lucru, dar și despre maladia care l-a ucis: cancerul.

„Aflu că a murit un concurent celebru al unor show-uri tv, Ramon. Am filmat și eu cu el...”, scrie Dan Negru în postarea lui, amintind de ediția a show-ului „Ghicește vârsta” pe care a filmat-o alături de Ramon și de soția lui.

În continuare, prezentatorul mai scrie: „La 37 de ani și l-a doborât boala care ucide peste 1,7 milioane de europeni pe an: cancerul.”

Dan Negru, mesaj dureros

În continuarea postării sale, Dan Negru prezintă și o statistică neagră, care arată cât de mulți români își pierd viața, în fiecare an, din cauza cruntei maladii.

„Peste 50 mii de români mor anual de cancer!  20 milioane au fost depistați anul trecut in toată lumea și peste 10 milioane mor in fiecare an! Cancerul e fără breaking news! Doar uneori, când moare vreunul cunoscut”, a mai scris prezentatorul.

Mesaje de condoleanțe au transmis și Chef Scărlătescu și Chef Dumitrescu, ambii colaborând cu Ramon, alături de Chef Bontea, la emisiunea respectivă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro