Dan Negru, reacție spumoasă la un titlu care anunța că și-a făcut operație de mărire: „Tuturor li se taie, mie mi se mărește”

Dan Negru, reacție spumoasă la un titlu care anunța că și-a făcut operație de mărire © Arhivă / EVZ

Dan Negru le-a oferit prietenilor virtuali o postare cu adevărat spumoasă, ca reacție la un titlu care lăsa de înțeles că prezentatorul și-ar fi făcut o operație de mărire în zona intimă. Cu mult umor, „regele Revelionului” a oferit o replică senzațională, care i-a amuzat copios pe internauți.

Un titlu din presă anunța: „Dan Negru și-a făcut operație de mărire? Bendeac a aflat că... Alertă în Antena 1”. Acesta făcea referire la reprezentația de la „iUmor” a actorului Șerban Pavlu, care a făcut anumite ironii față de vedetele din trust, printre care și Dan Negru.

„Dragi antenişti, respectaţi-vă valorile, că şi-aşa nu aveţi multe. Aveţi însă câteva vedete extraordinare, de exemplu Dan Negru. Dane, dă-mi voie să-ţi spun, e o părere personală, ai pielea întinsă pentru vârsta ta, nu-mi dau seama dacă ai făcut lifting sau operaţie de mărire de penis, nu-mi dau seama…”, a spus actorul din „Umbre”, în momentul care i-a amuzat pe cinste pe jurații Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

Reacția incredibilă a lui Dan Negru

Pe contul său de socializare, Dan Negru a reacționat într-un fel demențial la titlul cu pricina.

„Hai că am prins-o și pe asta...😂😂😂 Tuturor li se taie, mie mi se mărește😂 Cam așa a fost și cu virusu'. Ne-au informat doar din surse oficiale. 😂😂😂”, a scris prezentatorul, pe Facebook.

Momentul integral al actorului Șerban Pavlu poate fi urmărit mai jos.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro