Dan Negru nu se îngrașă niciodată. Secretul l-a dezvăluit chiar el! Este un ritual de care se ține de 20 de ani

+3 click pentru
galerie

Dan Negru nu se îngrașă niciodată. Secretul l-a dezvăluit chiar el! Este un ritual de care se ține de 20 de ani © Arhivă

De două decenii, de când tot întântă micile ecrane ale milioanelor de români, Dan Negru a reușit să se mențină în formă. Prezentatorul pare să su ne îngrașe niciodată – sau, cel puțin, dacă o face, știe cum să scape rapid de surplus pentru ca acesta să nu se vadă și la TV.

Ei bine, totul este posibil datorită unui ritual pe care Dan Negru îl respectă de ani buni de zile. Și, da, a explicat și cum face cu kilogramele strânse de la celebrele lui emisiuni de Revelion.

„Am tabieturile mele pe care le păstrez de 20 de ani la Revelioane. De exemplu, nu am probleme cu greutatea, dar după cele trei zile în care filmez revelionul, slăbesc între trei şi cinci kilograme pentru că nu mănânc aproape nimic. Beau doar ceai negru în zilele de filmări pentru revelioane. E poate cea mai bună cură de slăbire: Revelion plus ceai negru şi dai jos trei până la cinci kilograme. E reţeta pe care o am de 20 de ani.

Soţia mea, Codruţa, îmi pregăteşte în zilele acelea cel puţin 10 litri de ceai negru. Sunt un mare băutor de ceaiuri, iar în perioada filmărilor de revelion fac exces de ceaiuri”, a mărturisit Dan Negru, pentru Click!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro