Insula Iubirii. Dana a primit de la Bogdan o propunere indecentă! Concurentul speră că îşi va împlini fantezia. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Insula Iubirii. Dana a primit de la Bogdan o propunere indecentă! Concurentul speră că îşi va împlini fantezia. VIDEO © captură video

Bogdan s-a reorientat rapid spre ispita Dana şi i-a făcut o propunere indecentă, fără să ţină cont de nimic! I-a amintit din nou care este fantezia lui, amorul în trei, dar i-a şi propus să o împlinească împreună.

La castingul din Capitală, concurentul a dezvăluit că relaţia cu Gia este a 20-a, lăsând loc de interpretări. În urmă cu câteva zile, Bogdan a recunoscut care este cea mai mare fantezie a sa: amorul în trei. De atunci, discuţiile purtate cu restul persoanelor de pe Insulă s-au construit în jurul acestui subiect. 

Odată oficializată relaţia, Bogdan s-a aşezat lângă ispita Dana şi a deschis cel mai conversat subiect de discuţie pe care l-a avut Insula Iubirii. Totul, desigur, în scopul căutării partenerei ideale, care, în ochii lui Bogdan, este extrem de deschisă când vine vorba de relaţiile intime. Astfel, Bogdan a testat-o pe Dana. Impresionat de răspunsurile ispitei care şi-a jucat perfect rolul, concurentul a încercat să-i arate avantajele unei astfel de aventuri. 

"Tot focusul este pe fată. Dacă acum şi băieţii sunt aşa între ei.. şi fata, o să iasă o chestie foarte aşa.. Hai, spune-i lui Adi să vină! (...) Eu găsesc tot trupul foarte senzual. Îmi place să fac masaj, să simt corpul, să te integrez în mine.", i-a explicat Bogdan Danei.

Bogdan a parcurs Universul senzualităţii alături de Dana, în timpul discuţiei. Ispita s-a arătat deschisă experimentărilor şi, jucându-şi rolul, Bogdan s-a simţit mai bine ca niciodată.

Însă, la un moment dat, concurentul de la Insula Iubirii s-a lovit de o barieră. Atunci, Bogdan a încercat să-i spună Danei că, pentru a ajunge la o astfel de fantezie, paşii mici contează. Dana a găsit momentul oportun să încheie cea mai stânjenitoare conversaţie şi s-a refugiat în camera unei alte ispite.

După câteva minute petrecute pe mare, singur, Bogdan i-a dezvăluit Nicoletei că este îndrăgostit de Dana! A şi spus ulterior de ce, brusc, Dana a devenit locul 1 între preferinţele sale: trupul şi dezinvoltura.

"E exact ce trebuie. M-am îndrăgostit de Dana. De Irina îmi place faţa ei, prestanţa ei, zâmbetul ei, îmi place. Dana... a venit ca o surpriză. Uite cum vorbeşte, cum zâmbeşte, îmi place că e dezinvoltă, tupeistă, e profesoară când vine vorba de distracţie. A fost o compatibilitate fizică şi de dezinvoltură între noi.", a spus Bogdan la testimonial.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro