Cum se descurcă Dana Marijuana cu fiicele ei, după ce tatăl său a murit. Din ce câștigă bani 

Cum se descurcă Dana Marijuana cu fiicele ei, după ce tatăl său a murit. Din ce câștigă bani © Facebook

Au trecut anii când Dana Marijuana umplea stadioanele și era considerată cea mai bună rapperiță din România. "Cea mai fidelă fată" s-a cumințit, a devenit mamă și face orice pentru a-și întreține fetițele.

În urmă cu un an și-a pierdut cel mai de seamă ajutor, tatăl său. De atunci a fost nevoită să ia viața de la zero și să conștientieze că fetițele sale au nevoie de sprijinul său, mai ales din punct de vedere financiar. Așa se face că Dana Marijuana își răsfață fetițele ca pe două prințese. Solista câștigă, din nou, bani din muzică, are concerte pe bandă rulantă, iar în paralel se ocupă de realizarea unor bijuterii, pe care le vinde la târguri. "Mă bucur de cele două minuni pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii. Copiii mei sunt bine, unul este la şcoală şi altul merge la grădiniţă", a declarat Dana Marijuana, potrivit Click.ro.

Depresia a băgat-o în spital

Dana Marijuana a lansat și o carte biografică de curând, în care a povestit despre alegerile și întâmplările care au condus-o către depresie și chiar la un pas de a-și lua viața. A intrat în spital tocmai din această cauză, în timp ce s-a scris că de fapt drogurile au condus-o aproape de nebunie.

"Am fost născută la șapte luni, era să mor. Am stat la incubator și acum am o sensibilitate la plămâni. Tata a fost plecat, el a ajuns să lucreze în Ministerul de Interne și când au aflat că făcea parte dintr-o familie de chiaburi a fugit din țară. S-a întors când aveam eu 18 ani. Mi-a fost greu că a crezut în presă, m-au acuzat pe nedrept. Intrarea mea în spital n-a fost din cauza drogurilor, ci din cauza despresiei. Mă lăsasem de ceva timp.", a spus Dana Marijuana, la Răi Da Buni.  


facebook whatsapp twitter pinterest