Dana Nălbaru, la pământ din cauza depresiei, după ce a fost părăsită: "E greu să fii singur"

Dana Nălbaru, la pământ din cauza depresiei, după ce a fost părăsită: "E greu să fii singur" © Facebook

Dana Nălbaru are o căsnicie frumoasă cu Dragoș Bucur și trei copii minunați. Însă artista a trecut prin multe până când să găsească fericirea și a suferit mult din dragoste.

Dana Nălbaru a povestit recent că a fost părăsită, dar și cum a reușit să scape de depresie și să depășească perioada neagră din viața ei. 

"Dar, când rămâi singur, ai timp să te gândești. Ai atât de mult timp să te gândești la tine și să faci acea curățare, reală! Începi să îți cerni viața, cu trecut, prezent și viitor, până când ceea ce îți dorești cu adevărat să faci, îți apare în fața ochilor. Așa s-a întâmplat și cu mine: mi-am dorit să fac curățenie, am făcut dar s-a întâmplat cel mai groaznic lucru din viața mea. Lucru despre care ulterior aveam să spun că m-a salvat: singurătatea. E greu să fii singur, este foarte greu! Oricine s-a simțit vreodată singur înțelege foarte bine despre ce vorbesc. Nici nu trebuie să explic. Dar, dacă treci de acel moment, toate lucrurile se așază. Începi să clădești un edificiu pe care toate lucrurile cresc ușor.", a povestit Dana Nălbaru, pentru revista life.ro.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro