Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, iubire cu năbădăi! "Nu înseamnă că femeia e mai jos ca bărbatul sau bărbatul e mai sus"

+2 click pentru
galerie

Dana Nălbaru şi prezentatorul Dragos Bucur formeză de mai bine de 15 ani un cuplu bine consolidat din showbiz-ul autohton. Cu toate acestea, nu totul este roz, întâmpinând uneori probleme în viaţa de cuplu.

Conform Libertatea.ro, Dana Nălbaru a fost extrem de sinceră atunci când a fost întrebată de căsnicia cu Dragoş Bucur. După cum bine ştim, nu sunt genul care să se afişeze prea mult în public, fiind adepţii intimităţii.

Încrederea este calitatea principală care stă la baza relaţiei celor doi. Dacă pe plan profesional aceştia nu au nicio problemă, în viaţa de zi cu zi, Dana recunoaşte faptul că uneori, mai intervin conflicte. "El are încredere în mine, în ce fac eu, eu am încredere în ce face el. E destul de armonios așa, nu ne batem cap în cap, cel puțin pe treabă. Așa, acasă, în problemele noastre de zi cu zi ne mai batem cap în cap, dar din punct de vedere.", a declarat Dana Nălbaru pentru Libertatea.ro.

Se spune că relaţiile lungi ajută la descoperirea celui de lângă tine, lucru regăsit şi în relaţia dintre fosta membră a trupei Hi-q şi Dragoş Bucur, care au ajuns în punctul în care pot spune cu uşurinţă cât de bine se cunosc unul pe celălalt. "De obicei cedează cel care e convins de părerile celuilalt. Nu știu. Nu cred în egalitatea între sexe. Nu înseamnă că femeia e mai jos ca bărbatul sau bărbatul e mai sus ori mai jos, dar nu suntem egali. Fiecare are niște lucruri bine definite.", susţine Dragoş Bucur. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro