Dana Războiu, viaţa după despărţire. "Mi-a luat cinci ani să divorțez"

+2 click pentru
galerie

Dana Războiu a fost şi este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv de la noi din ţară. Deşi pe micul ecran radiază de fericire, realitatea nu este chiar aşa, viaţa Danei complicându-se din ce în ce mai mult. În prezent, Dana a trecut peste divorţ şi a vorbit despre viaţa de după despărţire, potrivit Viva.ro.

Prezentatoarea tv a vorbit deschis şi sincer despre viaţa ei, lămurind toate gurile rele care s-au năpustit asupra ei de-a lungul timpului. Artista consideră că se simţea constrânsă în cadrul relaţiei cu fostul soţ, simţind cum timpul pentru ea nu mai exista, în prezent fiind în sfârşit fericită. "Cred că cinci ani de zile am tot încercat, și pentru mine e un mare succes. Deci atât de fericită cum sunt acum, pe plan perso­nal vorbind, n-am mai fost de când am plecat de acasă din liceu. Sunt atât de liberă și în sfârșit fericită!", a declarat Dana Războiu pentru Viva.ro

Dana a recunoscut că îţi trebuie curaj pentru a trece peste probleme şi că orice pierdere, este de fapt un câştig, îndemnându-le pe cititoarele care o urmăresc şi se află în situaţia în care aceasta a fost, să-i urmeze sfaturile. "Sunt femei care vor să facă și ele pasul ăsta și-mi spun: „Cum ai găsit curajul, că eu nu-ndrăznesc?. Cel mai greu e până iei decizia. În momentul în care ai luat decizia, totul e foarte simplu și cumva se deschid uși și se aliniază pla­nete, totul curge așa cum trebuie să curgă.", susţine ea. 

Unul dintre principalele regrete ale Danei şi probabil şi singurul, este faptul că nu a pus punct situaţiei de atunci de când a început. Practic, aceasta s-a complăcut într-un loc unde nu se mai regăsea pe sine. "Mi-a luat cinci ani să divorțez. N-am făcut-o peste noapte. Singurul regret e că n-am divorțat acum cinci ani. Deci, dacă e să am un regret, e că n-am fă­cut-o mai demult.", a completat Dana.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro