Dana Roba, transformare radicală! Cum a scăpat de kilogramele în plus

Dana Roba, trasformare radicală! Cum a scăpat de kilogramele în plus © Instagram

Dana Roba a reuşit să îşi schimbe viaţa, după ce a scăpat de kilogramele în plus care îi dădeau bătăi de cap.

"Cine zice că s-a îngrăşat după naştere minte cu desăvârşire, s-a îngrăşat pentru că i-a plăcut sarmaua, chifteaua...", a declarat Dana Roba, în cadrul emisiunii Agenţia V.I.P..

Cum a fost anul trecut pentru Dana Roba

Ivitată la emisiunea prezentată de Cristi Brancu, vedeta a declarat: "A fost unul dintre cei mai frumoşi ani, pentru că să fi doi ani la rând gravidă e foarte greu, este şi frumos întradevăr, dar să umblii doi ani în adidaşi şi în colanţi, este efectiv o depresie. De la tocuri de 12 cm să cobor în adidaşi...e greu, e foarte greu".

Cum a reuşit Dana Roba să slăbească

Celebrul make-up artist a reuşit să obţină o greutate de invidiat. De la 74 de kg a ajuns să cântărească nu mai puţin de 55 de kilograme.

Dana Roba a povestit prin ce procedee a reuşit să scape de centimetri din talie şi chiar sfătuieşte şi alte femei să încerce reţeta ei de slăbit. Printre tratamente se numără şi crema cu extract de iederă, despre care Dana spune că a ajutat-o să topească rapid grăsimile acumulate în exces.

"Primele luni plângeam în fiecare zi după dulciuri (...). Aveam zile când nu mâncam (...). De un an de zile nu mai mănânc carne.", a mai povestit Dana Roba.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro