Dana Rogoz a ajuns la spital în vacanța din Sri Lanka: ”Am ieșit de acolo cu un zâmbet până la urechi”

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz a ajuns la spital în vacanța din Sri Lanka: ”Am ieșit de acolo cu un zâmbet până la urechi” © arhiva

Dana Rogoz a anunțat pe contul său de socializare că în vacanața din Sri Lanka a ajuns la spital. Ei bine, nu este nimic grav, ci a mers pentru a-și face un control de rutină, însărcinată fiind în luna a cincea. 

Dana Rogoz este o mămică fericită, iar dacă până acum se bucura de o familie în trei, vedeta aștepta ca în curând familia să se mărească, deoarece în doar câteva luni va da naștere unei fetiîțe.

Pentru a se relaxa înainte de a deveni mămică pentru a doua ora, Dana Rogoz a decis să plece într-o vacanță departe de țară, tocmai în Sri Lanka, împreună cu soțul său, dar și cu băiețelul ei. 

Actrița are parte de cele mai frumoase momente, însă e mereu atentă ca sarcina să decurgă normal, așa că a decis să facă un control de rutină pentru a se asigura că totul este în regulă. Vedeta a ales să meargă la un spital, tocmai la mii de kilometri depărtate de România, acolo unde se bucură de vacanță.

Mare i-a fost mirarea atunci când a observat cum sunt spitalele din Sri Lanka, dar și cum se comportă personalul, însă totul a fost bine și chiar a avut parte de o experință frumoasă, povestea Dana Rogoz pe blogul său. 

Fiind emoționantă pentru bebelușul pe care îl poartă în pântece, actrița a aflat de la medic că totul este în regulă, iar fetița, căci, da, Dana Rogoz va naște o fetiță, este foarte bine și abia așteaptă să vină pe lume. 

”Am fost la doctor in Tangalle, pentru un control de rutină. Fetița e sănătoasă și în mod sigur îi priește vacanța. Am ieșit de acolo cu un zâmbet până la urechi [...]. I-am promis medicului că vom reveni în Sri Lanka și cu ea, declarație care l-a făcut și mai fericit.” a mai spus vedeta. 

Dana Rogoz este o graviduță model, căci dacă ne uităm pe imaginile pe care le-a postat din vacanța exotică se pare că aceasta nu a pus niciun kilogram în plus pe ea, iar burtica abia se poate observa. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro