VIDEO / Dana Rogoz pune piciorul în prag de când era mică! "Eu am invitat băiatul la film"

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz pune piciorul în prag de când era mică! "Eu am invitat băiatul la film" © captură video

Dana Rogoz nu crede în Ziua Îndrăgostiţilor, o foloseşte doar ca pe un pretext, pentru a oferi micile atenţii pe care le-ar fi făcut oricum. Însă, într-o discuţie cu reporterii Antena Stars, actriţa a dezvăluit un gest pe care l-a făcut în urmă cu mulţi ani, de dragul iubirii. 

Întrebată de prima invitaţie la film primită de la un băiat, Dana Rogoz şi-a amintit de perioada aceea a vieţii sale în care începuse să ia atitudine. Curajoasă de mică, actriţa a povestit că ea i-a propus băiatului din viaţa ei, de atunci, să meargă la film. Erau deja într-o relaţie, deci, ce ar fi avut de pierdut? 

"Nu îmi amintesc prima invitaţie la film, făcută de un băiat. Ştiu cine ar fi trebuit să fie băiatul, dar nu-mi amintesc prima lui invitaţie. Cred că mai degrabă eu l-am invitat pe el. Adică, eu i-am propus să mergem la film. Nu-mi amintesc prima invitaţie din partea lui. Deja eram într-o relaţie când am mers la film prima oară, dar nu m-am folosit de film, să-l aduc în sala de cinema să-l pup.", a povestit Dana Rogoz

"Ziua Îndrăgostiţilor e un pretext pentru mici atenţii, anul acesta poate voi cumpăra bilete la un concerte pe care, sincer, le-aş fi cumpărat oricum. Dar, e un pretext să le ofer acum, pe 14 februarie sau de Dragobete. Bifăm ambele sărbători, dar nu în mod spectaculos. Nu decorez casa cu inimioare, nu cred în felul acesta de demonstraţii ale iubirii. E un pretext să-i mai spui că îl iubeşti", a mai spus actriţa.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro