Dana Rogoz, mai fericită ca niciodată de când e însărcinată a doua oară. ”Abia aștept să o țin în brațe”

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz, mai fericită ca niciodată de când e însărcinată a doua oară. ”Abia aștept să o țin în brațe” © instagram

Dana Rogoz urmează să devină în curând mamă pentru a doua oară. Chiar dacă burtica de graviduță abia se vede, actrița face controle perioadice pentru a știi că sarcina este mereu în regulă. 

În urmă cu doar câteva luni Dana Rogoz a anunțat cu multă bucurie că urmează să devină din nou mamă. Actrița este cea mai fericită de când a dat vestea și abia așteptă să își țină fetița la piept, căci da, urmează să aibă o fată. 

Pentru că este o mamă foarte grijulie și vrea să o știe pe cea mică mereu în regulă, Dana Rogoz merge la toate controalele pentru a afla de fiecare dată în ce stadiu se află sarcina ei, iar acest lucru îi aduce multă bucurie deoarece o poate vedea mereu pe micuța pe care o poartă în pântece.

Ieri, actrița a mers din nou la medic pentru un control de rutină, iar acest lucru l-a anunțat inclusiv pe pagina ei de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face, dar și cum decurge viața ei personală.

”42/366 Azi am fost la control și am revazut-o. Abia aștept să o țin în brațe pe micuța mea 💗”, a scris Dana Rogoz nerăbdătoare și dornică de întâlnirea cu fetița ei care va fi peste doar câteva luni. 

Dana Rogoz a aflat că este însărcinată chiar înainte de ziua ei de naştere, însă a păstrat vestea până la mijlocul lunii decembrie. Actrița mai are un băiețel care este foarte încântat va fi frate mai mare pentru surioara lui. Extrem de bucuros, cel mic deja a dat vestea tuturor colegilor săi de la grădiniță. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro