Dana Rogoz, mesaj emoţionant pentru o artistă de la noi: ,,Cu unii oamenii se întâmplă să ai chimie din prima''

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz, mesaj emoţionant pentru o artistă de la noi:,,Cu unii oamenii se intampla sa ai chimie din prima'' © instagram

Dana Rogoz a avut parte de o surpriză de proporţii. Vedeta a luat parte la un eveniment, iar acolo s-a întânit întâmplător cu buna ei prietena, Inna. Cele două au fost foarte emoţionante şi au postat fotografii pe contul de socializare.

Dana Rogoz s-a bucurat de o super reîntânire. Prezentă la un eveniment consacrat, vedeta a dat nas în nas chiar cu buna ei prietena, Inna. Cele două au fost super fericite că s-au revăzut şi astfel au făcut fotografii care să le amintească despre acest lucru. Bineînteles, câteva dintre fotografii au fost postate şi pe conturile de socializare ale vedetelor, special pentru fanii care le urmăresc. 

Dana Rogoz a postat fotografia cu Inna, iar în dreptul acesteia a transmis un mesaj emoţionant: ,,Cu unii oamenii se intâmpla să ai chimie din prima. Iar eu cu ea am avut. Un om extrem de muncitor, cu o modestie ieşita din comun, care a ascuns într-un corp firav o voinţa uriaşă''. Fanii au apreciat gestul acesteia şi i-a acordat sute de aprecieri.

Nici Inna nu s-a lăsat mai prejos. Celebra cântăreaţa a postat pe contul său de instagram acceaşi fotografie, alături de o descriere proprie care cu siguranţă a emoţionat-o pe prietena ei, Dana Rogoz: ,,O iubesc pe Dana. Este un actor talanetat şi un om uimitor. Aş putea să ascult poveştile ei ore întregi şi niciodată să nu ma plictisesc'' .

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro