Dana Rogoz, pregătiri pentru coronavirus. Cum se aprovizionează vedeta însărcinată în plină epidemie: "Am schimbat tactica"

Dana Rogoz, pregătiri pentru coronavirus. Cum se aprovizionează vedeta însărcinată în plină epidemie: "Am schimbat tactica" © instagram

Dana Rogoz este în culmea fericirii în această perioadă, ea urmând să devină mămică, însă până atunci, vedeta vrea să se protejeze cât mai bine și își face provizii pentru a nu-i lipsi nimic, nici ei, nici bebelușului.

Deși criza coronavirusului a băgat în sperieți pe toată lumea, actrița nu s-a arătat foarte interesată, ba chiar i se părea amuzant când vedea oameni care cumpărau cărucioare întregi de alimente.

"Acum o săptămânâ râdeam de cei care își făceau provizii (...) Eu eram dintre cei care fac cumpărături zilnice: mergeam în supermarket pentru doi ardei și un castravete, să am tot timpul cât e necesar, să nu fiu nevoită să arunc prea multe etc.", mărturisește vedeta într-o postare recentă de pe contul ei de Instagram.

Cum se pregătește Dana Rogoz în perioadă de criză

Dana a decis să își facă și ea provizii, tocmai în încercarea de a evita spațiile aglomerate.

"Ieri, cu masca pe față!, îmi puneam câteva conserve de ton în plus, făină și mălai în coșul de cumpărături (...) am schimbat tactica, fiindu-mi cumva rușine de mine. Nu mi-am facut stocuri pentru o lună, dar am luat tot ce cred că ne-ar fi de folos pentru o săptămână măcar, ca să evitam intrările mai dese în magazine.", a mai spus vedeta.

Mai mult, viitoarea mămică a făcut și o comparație inedită în ceea ce privește situația actuală din țară.

"Știți cum e când mergeți la un concert în aer liber și la început toată lumea stă pe iarbă și vede de jos scena. Și la un moment dat cei din față încep să se ridice. Iar tu din spate începi să strigi: "stați jos, stați jos!", până când te ridici și tu în picioare, căci vrei să vezi, iar apoi și cei din spatele tău. Așa simt că se întâmplă și acum.", mai adaugă actrița. 

Astfel, Dana vrea să se protejeze, nu neapărat de virus, cât de acțiunile persoanelor din jur, care pot fi chiar mai periculoase.

"Dincolo de grija pe care o avem cu toții pentru virus, ajungem să fim nevoiți să luăm și alte măsuri de teama că nu știi ce efecte vor avea acțiunile celorlalți. Asta nu înseamnă că nu sunt în continuare dintre cei mai calmi în grupul meu, gravidă fiind...", a mărturisește Dana Rogoz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro