Dana Rogoz, pregătită să nască din clipă în clipă. Vedeta a întâmpinat deja primele probleme: ”Bebelina e în prezentație pelviană, așadar se impune cezariană” / FOTO

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz, pregătită să nască din clipă în clipă © Instagram

Timpul zboară pentru Dana Rogoz. Vedeta va deveni din clipă în clipă mămică de fetiță, căci au apărut și contracțiile, iar ea este gata să își strângă puiul la piept. 

În urmă cu nouă luni, Dana Rogoz a anunțat că este însărcinată, iar ulterior, vedeta a împărtășit cu fanii vestea că cel de-al doilea copil al familie va fi o fetiță. 

Dana Rogoz nu își mai încape în piele de fericire și când a aflat că va deveni mămică din nou, viața ei a căpătat un alt sens. 

Acum, aflată în luna a noua de sarcină, Dana a povestit pe blogul său că este la un pas distanță de a-și întâlni cel de-al doilea copil. .

”În momentul acesta am contracții. Dar nu mă alarmez, pentru că sarcina aceasta am avut contracții de la 34 de săptămâni. De atunci mi-a coborât și burta. Așadar, încerc pe cât posibil să mă autoevaluez corect și să evit să merg degeaba până la spital, dar nu vreau nici să ajung prea târziu”, a scris Dana Rogoz pe blogul său. 

Ulterior, vedeta a împărtășit cu cei care o urmăresc faptul că va trebui să nască prin cezariană și asta pentru ca fetița ei să primească un zece perfect la venirea pe lume. 

”Bebelina e în prezentație pelviană, așadar se impune cezariană. Drept urmare, azi noapte stăteam cu cartea “La ce să te aștepți când ești însărcinată” în brațe, ca să mai verific o dată “semnele” travaliului”, a mai scris vedeta. 

Deși a vrut să fie o femeie puternică până la capăt, Dana Rogoz a recunoscut că abia așteptă întâlnirea cu micuța ei, însă până când va vedea că totul este în regulă, vedeta trăiește cu frică. 

”Urmează marea întâlnire. Cel mai spectaculos blind date. Nu mă gândesc decât să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, să fie sănătoasă… și poate de aceea azi, în mașină cu Radu, am scăpat un: “Vai, ce frică îmi e!”. Dar nu e numai frică, firește. E și imensă bucurie, e iubire, e instictul de mamă care știe, care simte că urmează să își nască puiul curând. Ce aventură minunată ne așteaptă! Trăiesc un vis acum. Un vis”, și-a încheiat Dana Rogoz mesajul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro