Dana Rogoz se simte vinovată. Gestul pe care l-a făcut vedeta fața de Vlad, primul său copil: ”E pe umerii noștri”

Dana Rogoz se simte vinovată © Arhiva

Dana Rogoz, mamă a unui băiețel de grădiniță, dar și viitoare mămică de fetiță, a împărtășit cu fanii săi ce greșeală a făcut, pe care o pot face mai toți părinți în această perioadă de izolare. Astfel, vedeta încearcă acum să găsească soluții pentru binele lui Vlad. 

Dana Rogoz este una dintre cele mai fericite femei. Actrița are un băiețel minunat, iar din clipă, în clipă va deveni și mama unei fetițe.

Deși trăiește cea mai frumoasă parte a vieții, Dana spune că perioada pandemiei i-a oferit mai mult timp de petrecut în familie, dar i-a dat și mari bătăi de cap. Actrița a trebuit să aibă grijă și de sarcina sa foarte avansată, dar și de băiețelul ei de grădiniță, care acum stă tot timpul acasă. 

Dacă până la pandemie, Vlad mergea la grădiniță și la tot felul de activități, acum micuțul își petrece timpul stând în casă, cu tableta în mână, pentru a nu simți atât de tare presiunea faptului că nu poate ieși la joacă.

Conștientă că Vlad nu stă în fața micului ecran doar o oră, atât cât țin cursurile de la grădiniță, ci se mai și joacă, ori privește la desene, Dana a recunoscut că a făcut o greșeală, iar acum încearcă să o repare. 

”Vestea ca școlile nu se mai deschid până în toamnă a fost dureroasă pentru foarte mulți părinți. Mai ales că a venit după multe săptămâni de homeschooling și de încercări disperate de a le organiza un program. Rolul de educator, învățător sau profesor, adiacent celui de părinte, ne pune la încercare”, a scris Dana Rogoz pe blogul său. 

O încercare pentru vedeta este și faptul că trebuie să țină pasul cu energia fiului său, în contextul în care mai are puțin și naște, fapt ce o face să fie mai obosită și să aibă mai multă nevoie de liniște și odihnă. Pentru a împăca ambele părți, Dana Rogoz a găsit o soluție ideală. Astfel, Vlad poate folosi mai mult timp tableta, însă cu scop educativ, iar ea se poate odihni. 

„M-am apucat să caut cursuri on-line pentru Vlad, care să mi-l țină ocupat, dar și educat, cât timp scriu eu un articol pe blog, de exemplu. Deoarece cursurile la grădință durează doar o oră pe Zoom. O oră din 24!!! Iar restul e pe umerii noștri. Mi-am dorit să mai găsesc pentru Vlad și o altă sursă externă de educare, on-line, care să îmi ofere liniștea interioară că plodul nu stă cu tableta în brațe…degeaba”, a mai scris Dana Rogoz pe blocul ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro