Nu o mai recunoşti. Abramburica a scăpat de inhibiţii şi s-a transformat în ,,fata rea''. FOTO

+3 click pentru
galerie

Nu o mai recunoşti. Abramburica a scăpat de inhibiţii şi s-a transformat în ,,fata rea'. FOTO © instagram

Toată lumea o cunoaşte ca fiind fata cuminte de la Abracadabra, însă se pare că odată cu trecerea anilor, apar şi schimbările radicale. Dana Rogoz şi-a surprins fanii într-o ipostază la care nu se aştepta nimeni.

Dana Rogoz şi-a şocat prietenii virtuali de pe contul său de socializare. În urmă cu ceva ani, vedeta era Ambramburica de la Abacadabra, însă acum se pare ca fata delicată s-a transformat într-una mai puţin cuminte. Vedeta a postat pe contul său de socializare în care apare în ipostaza unei ,,punk girl''. Actriţa are un look excentric, geacă de piele, ochalari de soare, dar şi un tricou minuscul ce îi scoate abdomenul la vedere. Mai mult de atât, părul vedetei este coafat în genul stilului deja consacrat, punk, iar la gât poartă o curea de piele. A ştiut ca îşi surpinde fanii cu aceasta apariţie, iar în descrierea fotografiei a ţinut să menţioneze: ,,Azi sunt fata rea'' . Din ce putem observa, actriţa filma pentru unul dintre proiectele la care face parte. 

 Dana Rogoz suferă de o boală gravă

Dana Rogoz are o problemă cu tiroida. Boala de care suferă se numeşte Hashimoto, iar simpatica actriţă urmează şi un tratament în acest sens. Din fericire, ea se simte foarte bine şi nu are probleme cu greutatea, aşa cum se întâmplă cu cele mai multe dintre persoanele care suferă de această afecţiune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro