Care sunt maşinile de lux de care Dani Mocanu nu se desparte niciodată?

Care sunt maşinile de lux de care Dani Mocanu nu se desparte niciodată? © sursa facebook

Autoproclamat „Regele Youtube-ului” după ce a strâns un număr record de abonaţi pe contul său de pe platforma video, Dani Mocanu se poate lăuda şi cu o avere colosală de milioane de euro, aşa cum declara chiar el pe conturile de socializare. Drept urmare, manelistul nu are deloc probleme cu banii şi îşi permite să-şi cumpere orice îşi doreşte. Cele mai de preţ bunuri pentru acesta sunt maşinile de lux de care nu se desparte niciodată.

Cei doi bolizi de lux care îl însoţesc mereu pe Dani Mocanu sunt un Porsche Cayenne şi un BMW. Deşi a cheltuit cu siguranţă o mulţime de bani pentru bijuteriile pe patru roţi de care este mândru, manelistul îşi sfătuieşte urmăritorii să nu uite de unde au plecat printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

„În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta… Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. (Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților…O ZI BUNĂ TUTUROR”. Este mesajul pe care Dani Mocanu îl transmitea fanilor în urmă cu câteva luni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro