Ce studii are, de fapt, Dani Mocanu. Manelistul se afla în cele mai mari topuri din România

+3 click pentru
galerie

Ce studii are, de fapt, Dani Mocanu. Manelistul se afla în cele mai mari topuri din România © arhiva

Dani Mocanu se află în topul celor mai vizualizați artiși de pe de la noi. Manelistul stânge milioane de vizualizări pe YouTube, însă puțini știu ce studii a absolvit acesta

Dani Mocanu reușește ca de fiecare dată când scoate o nouă piesă să fie și pe locul I pe Youtube. Acolo strânge milioane de vizualizări, iar fanii îl apreciază foarte mult și îi fredonează toate hit-urile. Deși scoate piese una după alta, cântărețul nu a reușit să termine studiile. Manelistul a mărturisit pentru o publicație că înainte să înceapă cu muzica a făcut foarte mult sport. Probabil unul dintre motivele pentru care Dani Mocanu nu și-a terminat studiile este acesta. 

Manelistul a început să practice sportul încă de la o vârstă fragedă, iar la 16 ani era deja căpitan la Steaua. Fiind foarte mult implicat în activitățile sportive cântărețul nu a reușit să termine liceul, dar asta nu l-a făcut să nu fie astăzi unul dintre cele mai cunoscute personaje de la noi. 

Ce sumă fabuloasă primește pe lună 

Cântărețul câștigă lunar doar din YouTube mai mult de 10.000 de dolari pe lună, adică peste 120.000 de dolari pe an. Cu această sumă colosală, manelistul își poate face toate poftele și chiar să-și cumpere un bolid de lux pe fiecare lună

Dani Mocanu, schimbare radicală

Dani Mocanu a decis că vrea un nou look! A  mers la o clinică din Turcia acolo unde şi-a făcut implant de păr. A publicat şi imagini pe reţelele de socializare. Abia aşteaptă să îi crească părul şi să îl poată aranja astfel încât să arăte complet diferit. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro