Cum explică Dani Mocanu tatuajul IQ DIVIN: „Nu există nimeni care să gândească peste mine”

+3 click pentru
galerie

Cum explică Dani Mocanu tatuajul IQ DIVIN © Facebook

Cam așa cum ne-a obișnuit, Dani Mocanu șochează din nou. Manelistul și-a făcut un nou tatuaj: nu oriunde și nu oricare. Vorbim despre un tatuaj la spatele capului, pe care scrie „IQ DIVIN”.

Pentru că părerile au fost împărțite, Dani Mocanu a simțit nevoia să își motiveze decizia și să explice cum a ajuns la o astfel de idee, să zicem, interesantă.

„Mi-am dorit de mult să fac un tatuaj pe craniu, numai că am stat puţin să mă gândesc şi să fiu convins că nu o să-mi pară rău după, iar ideea mi-a venit pur şi simplu, o să fiu puţin nesimţit acum, dar o să vorbesc direct că e nevoie. Am 26 de ani şi am ajuns la concluzia că, în ţara noastră cel puţin, nu există nimeni care să gândească peste mine, la concluzia asta am ajuns.

În plus, eu am o legătură foarte strânsă cu Dumnezeu, aşa nenorocit cum mă crede lumea şi aşa nenorocit cum, probabil, mă vede lumea. Eu am o legătură foarte strânsă cu Dumnezeu, atât în cariera mea, cât şi în problemele mele, cât şi în succesul meu, totdeauna l-am pus înainte pe Dumnezeu şi de aici IQ DIVIN!”, a explicat Dani Mocannu, pentru Antena Stars.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro