Cum arată Dani Mocanu acum, după ce ajunsese desfigurat din cauza transplantului de păr. Fanii au fost uimiți!

+3 click pentru
galerie

Cum arată Dani Mocanu acum, după ce ajunsese desfigurat din cauza transplantului de păr. Fanii au fost uimiți! © Instagram.com

Dani Mocanu, unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi ține foarte mult la imaginea sa. Tocmai de aceea, acesta a trecut prin multe transformări, iar ultima a fost cea care i-a schimbat total înfățișarea. 

De curând, Dani Mocanu a ajuns în cabinetul medicului estetician cu o pretenție foarte ușor de îndeplinit. Celebrul manelist și-a făcut implant de păr și toată lumea voia să vadă cum arată acesta acum, după ce a trecut puțin din perioada de recuperare. 

Dani Mocanu se recuperează după intervenția de implant de păr

Ei bine, după ce și-a ținut un pic în suspans fanii, Dani Mocanu a dat cărțile pe față și a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care încă se află în perioada de recuperare dar, cu toate acestea, arată decent. Cu toate acestea, manelistul a trecut prin clipe destul de neplăcute. Dani Mocanu nu a ținut cont de recomandările medicului și s-a abătut de la o regulă importantă, aceea de a purta o banderolă pe cap imediat după intervenție, s-a ales cu fațâ desfigurată și umflată. Acum, manelistul a postat o fotografie pe contul lui de Instagram prin intermediul căreia le-a arătat fanilor săi cum s-a vindecat intervenția estetică, dar și cum arată acum. 

Se pare că Dani Mocanu se recuperează foarte repede și este mai încrezător ca niciodată în imaginea lui. Mai mult, manelistul și-a reluat evenimentele și este fata să-și bucure din nou fanii cu piesele pe care aceștia le fredonează la toate petrecerile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro