Legătura mai puțin cunoscută dintre Dani Mocanu și Beyonce de România! Cât timp s-au iubit cei doi

Legătura mai puțin cunoscută dintre Dani Mocanu și Beyonce de România! Cât timp s-au iubit cei doi © captura video

Încurcate mai sunt căile dragostei, iar unele vedete găsesc noi modalități să surprindă, mai ales atunci când vine vorba despre legături amoroase la care nu ne-am fi așteptat niciodată.

Un bun exemplu este "marele crai" din lumea maneliștilor, Dani Mocanu, care în urmă cu patru ani atenta la inima lui Beyonce de România, pe atunci o blondină care voia cu tot dinadinsul să urce pe scara ierarhică a showbizului. Scandalul a fost unul de proporții, iar atunci Mădălina povestea că a fost obligată de Dani Mocanu să întrețină relații intime.

Cei doi ar fi avut o aventură, iar Beyonce chiar și-ar fi înșelat iubitul de atunci cu Dani Mocanu. Scenele fierbinți s-au desfășurat într-un studio de înregistrări, iar imaginile au fost făcute publice.

Au avut sau nu o relație?

Între cei doi a existat atunci un scandal monstru, iar subiectul a fost intens discutat la emisiunea lui Dan Capatos. Pe atunci, Dani Mocanu și Beyonce de România au fost supuși și unui test poligraf, pentru a a se afla detaliile amantlâcului. Dani Mocanu spunea despre blondină că este o femeie de moravuri ușoare și nu a vrut niciodată să aibă vreo legătură cu ea.

"Conform testului, Dani a minţit la trei întrebări. Nu a întreţinut relaţii sexuale cu Mădălina, ea nu i-a cerut să facă sex cu el şi vrea să-i compromită imaginea minciuni. De asemenea, nu a folosit forţa fizică ca să aibă o relaţie sexuală cu Mădălina!", a declarat Dan Capatos, la acea vreme.

Pe de altă parte, despre Beyonce de România, Dan Capatos a spus că a mințit în cazul a două întrebări care i-au fost adresate în cadrul testului. "A minţit la două întrebări. Dani nu a tras-o de păr şi nu a consumat cocaină. Nu a întreţinut relaţii intime cu el şi nici nu a pus pe cineva să-l ameninţe".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro