Dani Mocanu a povestit cum a fost săltat de mascați, chiar de ziua lui: „E o ură personală”

Dani Mocanu a povestit cum a fost săltat de mascați, chiar de ziua lui: „E o ură personală” © Acces Direct

Dani Mocanu a avut de multe ori probleme cu legea, fiind săltat de mascați nu doar o singură dată. Asta s-a întâmplat și zilele trecute, când artistul a fost luat pe sus, cu mandat de aducere, în urma unui videoclip care ar fi instigat la ură și violență. Și nu în orice zi: chiar de ziua lui de naștere!

Dani Mocanu a povestit ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns să fie adus cu forța, la Poliție. Invitat la „Acces Direct”, a explicat că, fiind la un concert în Germania, pur și simplu nu s-a putut prezenta la Parchet atunci când i s-a cerut, de unde și decizia.

„Pur și simplu trăim în România, nici procurorii nu mai sunt ce au fost odată. Am fost chemat pe 2 septembrie la Parchetul de pe lângă jud sec 1 București, eu eram în Germania la un concert. N-am putut să ajung la timp, fiindcă a avut întârziere avionul. Am luat legătura cu avocatul să anunțe procurul că vin mai târziu, el n-a vrut să înțeleaga și m-a informat că voi fi adus mai târziu cu mandat de aducere”, a explicat Dani Mocanu.

Dani Mocanu: „E o ură personală”

Mai mult, având în vedere că acest lucru a avut loc chiar de ziua lui, Dani Mocanu a mărturisit că este sigur că gestul a fost unul de ură personală.

„Absolut (n.r. procurorul a făcut totul intenționat de ziua lui), e o ură personală din partea domnului procuror. Când m-am prezentat, primul lucru pe care l-a făcut a fost să-mi întindă mâna și să-mi ureze la mulți ani”, a mai spus Dani Mocanu, la „Acces Direct”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro