Nu cu unul, ci cu doi bolizi de lux se deplasează Dani Mocanu prin întreaga țară. Manelistul este mândru nevoie mare

+3 click pentru
galerie

Nu cu una, ci cu două bolide de lux se deplasează Dani Mocanu prin întreaga țară. Manelistul este mândru nevoie mare © arhiva

Dani Mocanu este unul dintre cei mai râvniți cântăreți ai momentului. Artistul face milioane de vizualizări pe youtube și tot atât de multe milioane bagă și în buzunar. Cântărețul cutreieră țara în lung și-n lat, dar are cu ce să se mândrească. Deține doi bolizi de lux. 

Dani Mocanu este cu siguranță unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi. Artistul reușește să impresionează fanii cu piesele sale, iar la fiecare eveniment câștigă mii de euro. Acesta nu irosește banii, ci îi strânge pentru a-și îndeplini toate dorințele. Cântărețul are doi bolizi de lux cu care merge prin toată țara la concerte, iar aceștia au mii de cai putere. Cele două mașini nu au fost deloc ieftine, dar la averea cântărețului nici nu se pune problema. Acesta are milioane de vizualizări pe youtube, iar din asta strânge zeci de mii de euro pe an. Are peste 1,5 milioane de abonaţi şi aproape 650 de milioane de vizualizări pentru cele 141 de clipuri urcate pe canalul său. Artistul se clasează pe locul 16 în topul youtuberilor români în funcţie de numărul de abonaţi. 

Dani Mocanu, schimbare radicală

Dani Mocanu a decis că vrea un nou look! A a mers la o clinică din Turcia acolo unde şi-a făcut implant de păr. A publicat şi imagini pe reţelele de socializare. Abia aşteaptă să îi crească părul şi să îl poată aranja astfel încât să arate complet diferit. 

"Sunt foarte bucuros, să ştiţi!", a transmis Dani Mocanu imediat după procedura de implant de păr. 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest