Dani Mocanu, trimis în judecată! Ce acuzații i se aduc manelistului

+2 click pentru
galerie

Dani Mocanu, trimis în judecată! Ce acuzații i se adus manelistului © Facebook

Astăzi, Dani Mocanu a fost trimis în judecată în dosarul melodiei lansate în această în vară, despre care s-a spus că instigă la ură şi violenţă împotriva femeii. Manelistul este judecat în stare de libertate. 

Procurorii din Cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Dani Mocanu, manelistul fiind cercetat sub aspectul săvârșirii de infracțiune de incitare la ură sau discriminare, după ce a fost înregistrată o reclamație în acest sens. 

"În data de 24.07.2019 inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg, la ură și discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a venerat venituri de aproximativ 34.000 de USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului.", se arată în comunicatul transmis de procurorii de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Dosarul a fost trimis la Judecătoria Pitești și urmează să ajungă pe masa judecătorilor. Dani Mocanu a fost audiat de mai multe ori în acest dosar, în una dintre dăți fiind săltat chiar din mijlocul unei petreceri, în ziua în care a împlinit 27 de ani. 

Câștigă o avere din piesele de pe Youtube

Dani Mocanu are pe platforma sa de Youtube peste un milion și jumătate de abonați, astfel că manelistul are câștiguri colosale lunar datorită pieselor pe care le lansează. În fiecare lună, Dani Mocanu încasează între 4.500 şi 72.100 de dolari. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro