Dani Mocanu, un exemplu pentru Cornel Păsat? Schimbare radicală pentru cel mai cunoscut stripper de la noi

+4 click pentru
galerie

Dani Mocanu, un exemplu pentru Cornel Păsat? Schimbare radicală pentru cel mai cunoscut stripper de la noi © Instagram

Dani Mocanu, influencer în adevăratul sens al cuvântului? După ce manelistul şi-a făcut implant de păr, iată că, încă un bărbat deloc străin lumii mondene a ajuns pe mâinile medicilor pentru această intervenţie. Sau să fie "implantul de păr" la modă în această perioadă? Schimbarea radicală în cazul lui Cornel Păsat e pe cale să se întâmple!

Face ce face şi continuă să uimească domnişoarele! Cornel Păsat este pregătit pentru o nouă schimbare. Dansatorul s-a pozat la o clinică şi a dezvăluit admiratorilor pentru ce se află acolo: şi-a făcut implant de păr. De altfel, nu este prima dată când Cornel Păsat îşi face implant de păr. Deşi nu ducea lipsa de podoabă capilară, şi în anul 2014, dansatorul s-a hotărât să-şi refacă linia frontală a părului. 

De data aceasta, a ajuns pe mâinile medicilor din acelaşi motiv. În trecut, Cornel Păsat spunea că, pentru că părul se rărise în partea din faţă, a intervenit cu un implant de păr. A preferat să facă această intervenţie imediat ce a observat problema, pentru a nu deveni mai grav mai târziu. 

La 5 ani de la primul implant de păr, Cornel Păsat s-a întors la clinică pentru o nouă intervenţie. Aşa că, nu Dani Mocanu i-a fost exemplu dansatorului! 

Dani Mocanu şi-a făcut implant de păr

Recent, Dani Mocanu şi-a făcut implant de păr, în Turcia. Manelistul va putea în curând să se bucure de look-ul dorit atât de mult! Între timp, s-a întors în ţară şi îşi continuă activitatea muzicală.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro