Dani Oţil, confesiune surprinzătoare despre stilul său de viaţă: "De multe ori exagerez cu ce fac". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Dani Oţil, confesiune surprinzătoare despre stilul său de viaţă: "De multe ori exagerez cu ce fac" © captură video

Dani Oţil este unul dintre cei mai îndrăgiţi bărbaţi din showbiz-ul românesc, iar toată lumea ştie despre el că este un fan înfocat al sportului. Însă, într-un interviu acordat pentru Antena Stars, matinalul a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare.

Dani Oţil iubeşte sportul de când se ştie. În copilărie juca fotbal printre blocuri şi, deşi este "mai mărunţel", după cum spune chiar el,  îndrăgitul prezentator este curtat de foarte multe femei. Însă... nu vorbim de data asta de femei, ci de sport!

"Aş putea spune că am fost fan fotbal, în general fan Steaua pentru că tot cartierul meu ţinea cu Steaua la Reşiţa. Am plâns la câteva meciuri. Sunt fan sport în general. Mi-ar fi plăcut să se joace şi handbal între blocuri, dar pentru că doar fotbalul era disponibil, am fost fotbalist de ciment. Nu mă ajuta fizicul foarte mult, mereu am avut problema asta. Eu sunt mai mărunţel decât par la televizor", a spus Dani Oţil, pentru Antena Stars.

Ai crede că Dani Oţil are un stil de viaţă sănătos? Nu asta este şi părerea lui! Matinalul de la Antenă a declarat că, într-adevăr, face sport zilnic, dar când vine vorba de alimentaţie, situaţia nu este la fel de roz.

"Eu nu am un stil sănătos de viaţă. Am antrenament la câte un sport în fiecare zi din viaţa mea, de luni până luni. Nu consider că ce fac eu e sănătos. Am o întindere majoră la spate acum. Cred că de multe ori exagerez cu ce fac. Îmi place competiţia, îmi place să fiu bun în orice. Studiez, citesc. Nu cred că mănânc foarte sănătos pentru că o grămadă de suplimente care intră în mine, intră pentru competiţie şi nu cred că sunt cele mai bune, din nou. Dar cred că o oră pe zi de sport sau mişcare cred că face bine.", a dezvăluit Dani Oţil. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro