Dani Oțil, probleme de sănătate: "Mi-am luat rămas-bun de la rude. Mă sfârșeam încet"

+3 click pentru
galerie

Dani Oțil, probleme de sănătate: "Mi-am luat rămas-bun de la rude. Mă sfârșeam încet" © Instagram

Dani Oţil este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de televiziune din România, cucerind publicul prin charisma sa. De curând, vedeta le-a dat emoţii mari fanilor săi atunci când le-a povestit despre clipele grele prin care a trecut, din cauza stării de sănătate precare.

Chiar dacă este o fire sportivă, iubind să petreacă timpul în aer liber, desfăşurând diverse activităţi, Dani Oţil nu a reuşit să scape de problemele de sănătate. Simpaticul prezentator a fost ţintuit la pat din cauza gripei şi a trecut prin clipe oribile din cauza simptomelor severe.

Dani Oţil a povestit despre toate acestea în cadrul emisiunii "Neața cu Răzvan și Dani". Potrivit spuselor sale, înainte de această perioadă urâtă, prezentatorul nu se speria de gripă. Pentru că are un sistem imunitar dezvoltat, vedeta a scăpat de multe ori de răceală, însă de această dată nu a fost la fel de norocos.

"Când auzeam că de gripă se merge la spital, râdeam…în vârful canapelei. Eu nu răcesc, de fel, decât foarte, foarte greu, pentru că îmi petrec viața mult în munte. În schimb, se pare că se lipește de mine orice. Dacă stau lângă cineva bolnav, imediat se lipește de mine", a povesit Dani Oţil în cadrul emisiunii.

Vedeta a mărturisit că a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa sa, deoarece nu s-a confruntat niciodată cu astfel de probleme de sănătate, la un asemenea nivel. Dani a povestit că ajunsese să se gândească la ce-i mai rău.

"Cele mai urâte două zile din viața mea, din punct de vedere medical, au fost când am avut nenorocirea asta de gripă. Vă jur, într-una dintre ele, mi-am luat rămas-bun de la rude! Tremuram atât de tare și mă sfârșeam încet, încet, încât mă gândeam cui să-i las datoriile la bancă", a mai spus Dani Oțil la "Neața cu Răzvan și Dani". 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro