Dani Oțil și-a pozat iubita goală în cadă și a pus imaginea online. Reacția fanilor

+3 click pentru
galerie

Dani Oțil și-a pozat iubita goală în cadă și a pus imaginea online. Reacția fanilor © Instagram

Deși inițial și-a ținut relația ascunsă, iată că Dani Oțil este tot mai deschis atunci când vine vorba de relația lui cu Gabriela Prisăcariu, cea alintată „Miss Funduleț”, din motive evidente. Acum, chiar postează poze cu un iz mai intim și mai romantic, spre bucuria fanilor.

Dani Oțil a postat recent o imagine cu iubita lui, într-o ipostază care clar i-a plăcut și lui. Goală în cadă, într-un cadru de vis, Gabriela clar l-a inspirat pe prezentator, care a făcut imediat o poză și a postat-o pe rețelele de socializare.

„Când ceri o cameră cu priveliște”, a scris matinalul, alături de fotografia cu pricina. Aceasta a fost rapid apreciată de fani, unii fiind amuzați de replica atașată imaginii, în timp ce alții au admirat frumusețea naturală a fotomodelului.

Cine este Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu are 27 de ani și și-a început cariera în cadrul emisiunii „Next Top Model”. A reușit să ajungă în atenția lui Cătălin Botezatu, care a constatat că are adevărate talente în ceea ce privește moda, așa că a propulsat-o în lumea fashion-ului.

Nu a câștigat marele premiu, dar nici nu a avut nevoie. Cariera ei a continuat să meargă pe un făgaș pozitiv și nu doar viața profesională îi merge bine, ci și cea romantică, așa cum putem vedea foarte clar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro