Dani Stoian a confirmat! Florin Salam va fi bunic pentru a doua oară

+2 click pentru
galerie

Dani Stoian a confirmat! Florin Salam va fi bunic pentru a doua oară © arhivă

Lumea mondenă a primit marţi, 25 februarie, cea mai neaşteptată veste: Florin Salam va fi bunic! Chiar Spynews.ro a anunţat, după ce Dani, fiul manelistului, a postat o fotografie cu un test de sarcină pozitiv. Acum, a venit şi confirmarea!

Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, a pus pe jar lumea mondenă după ce a postat pe reţelele de socializare o imagine cu un test de sarcină pozitiv. Imediat, toată lumea a crezut că însărcinată este chiar iubita sa. Ei bine, Dani Stoian a ţinut să confirme acest aspect. Da, da, va fi tată!

Şi, normal, Florin Salam va fi bunic din nou! E clar! E fericire mare în familia manelistului. 

Dani Stoian a postat pe reţelele de socializare o altă fotografie cu iubita sa, Mihaela. Amândoi apar cu zâmbetul pe buze, dar ceea ce ne-a atras imediat atenţia a fost descrierea imaginii. 

"Mămica meaa", a scris fiul manelistului. De asemenea, Dani Stoian a ataşat câteva emoticoane din care înţelegem două lucruri: se simte binecuvântat şi poate urmează şi o căsătorie! 

Fotografia a strâns în câteva minute zeci de like-uri, iar comentariile curg în continuare. 

"Sã fie într-un ceas bun! Doamne ajută! Să fiți sănătoși, să vă bucurați de el", "Nepoţii mei, părinţii anului 2020", "Să fie într-un ceas bun! Doamne ajută", sunt doar câteva dintre comentariile primite de cei doi. 

Mihaela a postat aceeaşi fotografie, cu descrierea "Mommy and daddy".

Dani Stoian şi Mihaela, viitoarea mamă a copilului său, sunt împreună de ceva vreme şi încă de la începutul relaţiei fiul manelistului a tratat totul cu seriozitate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro