Daniel Buzdugan a ajuns de urgenţă la spital. "Probleme la plămâni"

+3 click pentru
galerie

Daniel Buzdugan a ajuns de urgenţă la spital. "Probleme la plămâni" © Instagram

Daniel Buzdugan trece prin clipe delicate din cauza unor probleme de sănătate. Simpaticul prezentator de la Radio Zu s-a îmbolnăvit, iar lucrurile sunt cât se poate de serioase.

Daniel Buzdugan a ajuns la spital

Daniel Buzdugan nu are parte de cel mai fericit început de weekend, din cauză că s-a îmbolnăvit. Colegul lui Mihai Morar trece prin clipe destul de grele şi chiar el a fost cel care a ţinut să le transmită prietenilor virtuali ce se întâmplă. Daniel Buzdugan este destul de activ pe reţelele sociale, însă în ultimele zile a cam lipsit, la fel cum se va întâmpla şi în perioada următoare. Daniel Buzdugan are probleme de sănătate şi a decis să se liniştească, pentru a se recupera mai repede. Daniel Buzdugan este o persoană foarte activă şi implicată în multe proiecte, iar în ultimul timp nu s-a mai preocupat de sine aşa cum trebuia, iar acum a venit momentul să-şi ia liber câteva zile pentru a se face bine.

Daniel Buzdugan şi-a anunţat prietenii că nu va fi găsit pe reţelele sociale în aceste zile, pentru că preferă să se concentreze pe sănătate. Daniel Buzdugan a trecut prin momente delicate din cauza unor probleme la plămâni combinate cu viruşi, dureri, ajungându-se chiar la pneumonie. De altfel, Daniel Buzdugan a mers chiar la spital, după ce a văzut ă lucrurile sunt cât se poate de serioase.

"O să fiu sleep mode o perioadă, ceva probleme de sănătate la plămâni, pneumonie combinată cu viruşi. Naşpa rău, dureri, spital, temperaturi, nopţi nedormite. Iar voi să vă bucuraţi că sunteţi bine, jur că trebuie să vă bucuraţi. Mare lucru sănătatea. Nu vă pup, ca să nu vă dau ceva. Weekend fain şi mai vorbim", a scris Daniel Buzdugan pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest