Daniel de la ''Chefi la cuțite'' a ajuns cu copiii de urgență la medic. Umilința prin care a trecut pe holurile spitalului

+3 click pentru
galerie

Daniel de la ''Chefi la cuțite'' a ajuns cu copiii de urgență la medic. Umilința prin care a trecut pe holurile spitalului © Facebook

Daniel de la ''Chefi la cuțite'' a ajuns cu copiii de urgență la medic. Fostul elev al lui Cătălin Scărlătescu și, de altfel, unul dintre cei mai buni oameni din echipa sa, a trecut prin clipe grele luni seara, atunci când a fost nevoit să ajungă la spital cu băiețeii săi. 

Micuții au acuzat ceva probleme de sănătate, iar Daniel și soția lui nici nu au stat pe gânduri și au fugit de urgență la medic. Aici aveau să treacă prin momente delicate, după ce au fost umiliți pe holurile unui spital din Buucrești.

Chiar dacă micuții lor aveau nevoie cât mai urgentă de medic, Daniel și soția lui au fost puși să aștepte nu mai puțin de două ore până când cineva i-a băgat în seamă. Cazul lor nu a fost singurul, pentru că în aceeași situație s-au aflat și alți părinți.

Supărat și dezamăgit de cele întâmplate, Daniel de la Chefi la cuțite a decis să-și povestească durerea pe Facebook, acolo unde a reușit să primească vorbe bune din partea oamenilor, care l-au înțeles și au încercat să-i ridice moralul cu încurajări.

''Doar în România cred că este posibil să stai la camera de gardă cu doi copii, unul de 4 ani și unul de 2 luni, aproape 2 h și să nu se rezolve nimic. Nimeni nu te bagă în seamă, nimeni nu întreabă, asistentele și doctorii cu un sictir și un miserupism incredibil. Sunt oameni care așteaptă aici mai bine de 4h la rând cu copii în brațe bolnavi și nu se întâmplă nimic. Se dau niște foi la recepție și pe ele este scris un număr de ordin pentru a aștepta rândul, dar ce crezi, degeaba îl ai, ni s-a spus ca să intrăm după cum am venit'', a scris Daniel de la ''Chefi la cuțite'' pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro