VIDEO / Daniela Crudu a petrecut pe ritmuri de manele în satul în care a copilărit. "Cum ar fi să mă mut aici?"

+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu a petrecut pe ritmuri de manele în satul în care a copilărit. "Cum ar fi să mă mut aici?" © Foto: Instagram

Ţărăncuţă, ţărăncuţă cu bujori în obrăjori. Daniela Crudu, una dintre cele mai sexy apariţii din showbizul românesc, a uitat pentru puţin de viaţa glamuroasă din Bucureşti şi a plecat la ţară. Ajunsă în locul în care a copilărit, bruneta a încins o petrecere de mama focului, exact aşa cum îi place ei. Purceluş la proţap, muzică şi familia aprope.

Daniela Crudu a revenit la origini. Frumoasa brunetă şi-a luat câteva zile libere de la viaţa aglomerată de oraş, cluburi şi saloane de înfrumuseţare şi a plecat la ţară. Primul lucru pe care l-a făcut vedeta când a ajuns în locul în care a copilărit a fost să încingă o petrecere în jurul unui  purceluş pus la proţap de bărbaţii casei. Pe ritmuri de manele, Daniela s-a distrat până la epuizare. 

Ei bine, ştim cu toţii cât de mult ţine Daniela Crudu la siluetă. Prin urmare, după o masă copioasă, aceasta s-a urcat pe bicicletă şi s-a plimbat pe străzile satului în care îşi petrecea vacanţele de vară când era copil. Îmbrăcată sport, bruneta a vizitat locuri care i-au adus aminte de copilărie. 

CITESTE SI: VIDEO / Daniela Crudu a primit un semn divin! A rămas de-a dreptul şocată

S-ar părea că fosta asistentă tv s-a cam săturat de viaţa de lux, vacanţe de vis, şampanie fină şi se gândeşte să se retragă la ţară. Ba mai mult, vedeta şi-a găsit deja o casă departe de agitaţia oraşului. Ce-i drept, locuinţa ar avea nevoie de ceva modificări, dar ce nu este dispusă să facă bruneta pentru o viaţă liniştită.

''Ce zici, Georgi, dacă îmi iau aici? Cum o fi să mă mut aici?'', a spus Daniela Crudu pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro