Daniela Crudu, în lenjerie intimă, în brațele unei foste ispite de la "Insula Iubirii". Bruneta radiază de fericire. FOTO

+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu, în lenjerie intimă, în brațele unei foste ispite de la "Insula Iubirii". Bruneta radiază de fericire. FOTO © Instagram

Daniela Crudu se numără printre cele mai sexy femei din showbiz. Bruneta a investit mult în imaginea ei, astfel că nu este de mirare că are foarte mulți fani, care ar face orice să ajungă la inima ei.

Daniela Crudu a avut o relație cu un milionar în această vară, însă lucrurile s-au răcit repede, iar bruneta a rămas din nou singurică. Vedeta are multe contracte de imagine, iar conturile sale se îmbogățesc lunar și nu duce lipsă de bani, dar nici de admiratori.

Recent, bruneta a apărut în ipostaze incendiare, alături de nimeni-altul decât Savin Adrian, fosta ispită masculină de la Insula Iubirii. Îmbrăcată în lnejerie intimă și acoperită doar cu o cămașă albă, bruneta a zâmbit larg în brațele lui Savin Adrian, în timp ce filmau un videoclip. Cei doi rezonau foarte bine, iar fanii chiar i-au spus Cruduței că ar arăta foarte bine și în cuplu. Rămâne de văzut dacă asta va rămâne doar o relație profesioanală sau ce doi vor vrea ceva mai mult.

A cheltuit mii de euro pe operațiile estetice

Pentru a arăta atât de bine, Daniela Crudu s-a împrietenit foarte mult cu medicul estetician. Pe lângă sâni, bruneta s-a operat la buze, nas, guşă, bărbie, dar și fațete dentare, pentru care a plătit o sumă frumușică. Unde mai pui că, la fel ca la maşini, Daniela trebuie să îşi menţină pielea frumoasă și apelează zilnic la tratamente corporale sau alte intervenţii care sunt la mare căutare printre vedete.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro