Daniela Gyorfi, mai sinceră ca niciodată: „Aş mai fi făcut un copil dacă...” VIDEO

Daniela Gyorfi, mai sinceră ca niciodată: „Aş mai fi făcut un copil dacă...” © Captura video

Daniela Gyorfi nu mai are nevoie de nici o prezentare. Vedeta este una dintre cele mai cunoscute şi iubite artiste de la noi. Blonda a intrat în inimile celor de acasă afişând mereu un look impecabil, o voce fără de cusur, dar şi un suflet extrem de bun. Cât despre melodiile artistei care au ajuns în topuri nici nu se mai pune problema.

Vedeta se menţine într-o formă de zile mari, deşi a trecut de pragul vârstei de 50 de ani, având mereu apariţii de senzaţie atunci când urcă pe scenă pentru a-şi bucura fanii.

Artista se simte exact ca la 30 de ani şi spune că nu contează cât arată buletinul, dacă sufletul a rămas tânăr.

Invitată în platoul emisiunii lui Mihai Morar, vedeta a vorbit despre familia minunată pe care o are, despre planurile de viitor, dar şi despre cum vor petrece aniversarea soţului ei.

"Am fost în vacanţă şi o să mai plecăm. De data aceasta mergem în Istanbul. Ne permitem şi noi trei zile pentru că este şi ziua lui George de naştere. O să fim şi noi ca nişte porumbei", a spus artista în cadrul emisiunii Răi da buni.

Cei doi vor petrece câteva zile departe de agitaţia din Bucureşti, dar şi de afacerile care îi ţin mereu ocupaţi. Daniela a ales o staţiune de lux din Turcia, unde vor sărbători ca doi porumbei aniversarea lui George.

De asemenea, Daniela şi George vor profita şi de faptul că de data aceasta vor pleca în vacanţă doar ei doi. Micuţa lor va rămâne acasă în grija familiei.

Întrebată dacă pleacă doi şi se întorc trei din vacanţă, artista a fost extrem de fermă şi nu a lăsat loc de interpretări. Dacă lucrurile stăteau altfel, vedeta îşi mai dorea un copil, însă, acum nu mai este momentul, spune Daniela.

"Nu mă duc în vacanţă să fac copii. Dacă mai trăia mama, mai făceam un copil, dara cum nu", a spus Daniela Gyorfi.

De asemenea, vedeta a spus că această decizie a fost luată, printre altele, şi pe fondul fricii. Vedeta a pierdut deja trei sarcini şi nu ar mai putea trece peste încă o asemenea traumă.

"Atunci când am rămas însărcinată pentru prima dată nu m-am gândit nicipdată că mie mi s-ar putea întâmpla să pierd o sarcină. Dar s-a întâmplat o dată, de două ori, de trei ori", a încheiat Daniela Gyorfi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro