Costurile frumuseții! Daniela Gyorfi își tratează tenul cu măști din aur de 24 de karate. FOTO

+3 click pentru
galerie

Costurile frumuseții! Daniela Gyorfi își tratează tenul cu măști din aur de 24 de karate. FOTO © Captură TV

Daniela Gyorfi nu se uită la bani atunci când vine vorba de bunăstarea și frumusețea ei! Vedeta este o fană a saloanelor, acolo unde încearcă orice tratament care o poate ajuta să se simtă cât mai bine în pielea ei.

De această dată, vorbim despre un tratament inedit, la care nu toată lumea are acces. Mai exact, unul luxos, care implică măști din aur de 24 de karate!

Daniela Gyorfi a acordat un interviu chiar din salon, acolo unde fanii au putut vedea cu ochii lor cum arată acest tratament revoluționar.

„Masca asta de aur e pentru vârsta mea, dacă înţelegi ce vreau să spun. De câte ori sunt obosită şi vin cam dărâmată la salon, îmi pune o mască de aur, e altceva! Mi-a recomandat să o fac de două ori pe lună”, a spus Daniela Gyorfi, la o emisiune TV.

Daniela Gyorfi a plecat cu familia în vacanţă

Îndrăgita artistă nu a stat deloc pe gânduri, şi-a luat fetiţa, iubitul şi au plecat departe de România. Daniela Gyorfi nu le-a dezvăluit încă fanilor unde este locul în care vor petrece vacanţa, însă cu siguranţă aceasta nu va dezamăgi aşteptările.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro