Daniela Gyorfi încă îşi plânge mama! "Îmi lipseşte zi de zi"

+3 click pentru
galerie

Daniela Gyorfi încă îşi plânge mama! "Îmi lipseşte zi de zi" © spynews.ro

Daniela Gyorfi este o femeie puternică, o artistă îndrăgită de toată lumea, dar înainte de toate a fost fiică! Artista încă o plânge pe mama ei, care a plecat dintre noi şi, spune ea, o va plânge până când nu va mai fi. 

Daniela Gyorfi îi duce dorul mamei sale, o femeie care a şi certat-o, dar care a învăţat-o tot ce ştie şi cu ajutorul căreia, a ajuns unde este astăzi. Deseori, când îşi aminteşte de ea, realizează toate calităţile pe care le-a avut mama ei.

Ar putea vorbi despre ea ani la rând şi tot nu ar putea cuprinde tot ce a însemnat şi încă înseamnă mama ei pentru ea.

"Nici acum n-am trecut. Am avut o mamă specială, un om special şi n-o să trec niciodată. Tot timpul am să plâng pentru ea. Îmi lipseşte zi de zi pentru că zi de zi mă lovesc de anumite lucruri şi omul care mă înţelegea, care era în spatele meu, care mă certa şi mă învăţa ce să fac... Este mama mea şi zi de zi mi se întâmplă diferite lucruri şi îi simt lipsa (...) Mama îmi lipseşte zi de zi şi de foarte multe ori îmi dau seama ce fel de om am avut lângă mine. În ciuda faptului că a fost bolnavă, a fost un om cu determinare. Aş putea să vorbesc 1000 de ani despre ea şi ce fel de om, de model de mamă (...) Am să plâng după mama mea până când n-o să mai fiu", a mărturisit Daniela Gyorfi, în platoul unei emisiuni tv.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro