Drama care i-a marcat copilăria Danielei Gyorfi. "M-am dus singură la şcoală"

+3 click pentru
galerie

Drama care i-a marcat copilăria Danielei Gyorfi. "M-am dus singură la şcoală" © Facebook

E tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă puţini sunt cei care ştiu drama din trecutul ei. Daniela Gyorfi a avut o copilărie grea şi s-a descurcat singură, neputând acum să povestească cum era pentru ea prima zi de şcoală sau în ce vacanţe mergea.

Ce a păţit? Atunci când Daniela Gyorfi avea numai 10 ani mama ei a rămas paralizată. A fost vestea care i-a schimbat complet viaţa. De atunci, pe lângă şcoală, ea a avut grijă şi de mama ei. Nu i-a fost deloc uşor, dar a trebuit să accepte realitatea şi să se descurce. 

"De la 10 ani, când aveam eu 10 ani, mama mea a rămas paralizată. M-am dus singură la şcoală. Eu nu am avut o copilărie despre care pot să spun că vai, îmi amintesc cu multă plăcere că am mers nu ştiu unde. (...) Am avut grijă de mama mea. Am făcut o şcoală, nu a fost nici cea mai proastă, nici cea mai bună. Voiaul să iau bacul. Eu aveam fire de artist. Aveam ureche muzicală. La George enescu când am intrat am intrat pe un auz absolut. Înainte nu intrai pe relaţii", a povestit Daniela Gyorfi la Star Matinal. 

Acum însă, trăieşte cea mai mare fericire. Fiica ei şi a lui George Tal, Maria, le aduce în fiecare zi zâmbetul pe buze şi alături de ea trăiesc cele mai frumoase clipe. 

În prima zi de şcoală a Mariei doar tatăl ei i-a fost alături. Daniela Gyorfi munceşte foarte multe, iar în dimineaţa respectivă ajunsese acasă la ora 6:00, motiv pentru care nu a mai avut energia necesară pentru a merge la şcoală. Micuţa a înţeles-o, căci ştie cât de mult munceşte mama ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro