Rona Hartner nu se lasă doborâtă de boală. A stabilit data nunții!

Rona Hartner nu se lasă doborâtă de boală. A stabilit data nunții! © Arhivă

Deși a trecut printr-o adevărată cumpănă și încă mai are de traversat o perioadă tulbure, Rona Hartner rămâne puternică și optimistă. Artista, care anunțase cu ceva timp în urmă că fusese cerută în căsătorie, a stabilit, oficial, data nunții.

Marea veste a dat-o chiar Rona Hartner, care, printr-un clipuleț scurt postat pe Facebook, și-a informat admiratorii că se căsătorește de 5 octombrie. Bineînțeles, având în vedere că este un motiv de sărbătoare și un eveniment plin de fericire, Rona a făcut anunțul cu zâmbetul pe buze, așa cum deja ne-a obișnuit.

Nu și-au consumat încă dragostea

Vorbind despre nuntă, Rona Hartner a explicat că își dorește ca nunta să fie una tradițional creștină, motiv pentru care ea și viitorul soț au intrat într-o logodnă castă. Nu i se pare greu, ba din contră, o vede ca pe o oportunitate de a cultiva alte laturi ale iubirii dintre cei doi.

Rona Hartner, mesajul care i-a făcut pe fani să lăcrimeze

Diagnosticată cu cancer, Rona Hartner a trecut printr-o adevărată cumpănă. Artista a fost la un pas să-și piardă viața, așa cum chiar ea a recunoscut. Vedeta se află acum la mijlocul tratamentului, unul care se pare că îi face foarte bine. Tocmai de aceea, Rona Hartner a postat un mesaj emoționant, pe Facebook-ul său, în care le spune fanilor că „nu are chef să fie bolnavă”. 

Fanii au fost extrem de emoționați și, în continuare, strâng pumnii pentru ca această dramă din viața artistei să aibă un final fericit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro