De când cu coronavirusul, Oana Roman nu mai are încasări: „Ne vom baza pe pensia lui mama”

De când cu coronavirusul, Oana Roman nu mai are încasări: „Ne vom baza pe pensia lui mama” © Instagram

Pandemia de coronavirus o afectează puternic și pe Oana Roman, care a făcut o confesiune tulburătoare în mediul online. Vedeta a vorbit despre greutățile de care s-a lovit în ultima perioadă, în special cele de natură financiară, dar a anunțat și că se implică, cum poate, în ajutorarea oamenilor care se află la ananghie.

După o absență de câteva zile din spațiul online, Oana Roman a revenit cu un mesaj în care face rezumatul ultimei perioade din viața ei. Vedeta a mărturisit că trece prin clipe grele, din cauza lipsei banilor și că s-ar putea ca familia ei să ajungă să depindă de pensia mamei sale, până la finalul acestei crize.

Oana Roman pierde bani

„De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează”, a scris Oana Roman, pe Instagram. „Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum.”

Vedeta a mai menționat că a avut probleme și cu fiica ei, Isabela, care a făcut amigdalită și a avut nevoie de tratament.

Totodată, Oana Roman a anunțat că se implică în această criză și a lansat oferte de a întinde o mână către micile afaceri și artizanii care sunt pe minus din cauza crizei de COVID-19.

„Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a mai transmis Oana Roman.

Oana Roman i-a mai criticat și pe influencer-ii care continuă să facă postări promovate, făcând un apel ca și ei să se implice în campanii umanitare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro