Aurelian Preda nu a murit de cancer?! Motivul șocant pentru care s-ar fi stins, de fapt, artistul

+3 click pentru
galerie

Aurelian Preda nu a murit de cancer?! Motivul șocant pentru care s-ar fi stins, de fapt, artistul © Arhivă

Aurelian Preda s-a stins la numai 46 de ani, în 2016, răpus aparent de o boală crâncenă: cancerul. S-a luptat cu această boală multă vreme, inclusiv la Viena, acolo unde a fost îngrijit cu mare atenție, însă în zadar.

Fix medicul care l-a avut în grijă pe artist, înainte de a muri, răstoarnă ce se știe oficial despre moartea lui Aurelian Preda. Potrivit acestuia, nu cancerul l-a ucis, ci o eroare medicală.

George, un apropiat și confident al cântărețului, a povestit ce le-a spus medicul din Viena membrilor familiei. Conform acestuia, o eroare medicală i-a adus sfârșitul artistului.

De ce a murit Aurelian Preda

George a povestit că, în ultimele sale zile, totul părea normal cu Aurelian Preda. Cu o zi înainte de a muri, însă, a fost dus de urgență la spital, unde a ajuns în comă – din cauza unui stent montat la inimă, susține bărbatul.

„Avea un stent, dar nu la inimă ci la pancreas. El a avut pancreatită. Acel stent a fost montat aici, la noi, în România. Nu vreau să dau vina pe nimeni – stentul a fost din plastic dar trebuia să fie din metal. Ne-a explicat profesorul de acolo, a vorbit cu familia Anei și eu am fost acolo, de față. Ne-a zis că probabil dacă acest stent era din metal ar fi trăit mulți ani”, a dezvăluit George.

Atunci când a aflat că are septicemie, Aurelian Preda și-ar fi dat seama că nu mai are mult de trăit. Atunci a cerut să fie lăsat să își scrie testamentul, cerând prezența unui notar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro