De ce a renunțat, de fapt, Vali Vijelie la celebra lui mustață. De vină este un alt artist de la noi!

+4 click pentru
galerie

De ce a renunțat, de fapt, Vali Vijelie la celebra lui mustață. De vină este un alt artist de la noi! © arhivă

Vali Vijelie este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi! De-a lungul timpului a știut să-și țină fanii aproape cu melodiile pe care le-a lansat și care le-au ajuns direct la suflet, dar și cu imaginea care l-a consacrat: un om cald, un artist desăvârșit și care nu a bifat prea multe schimbări de la lansarea lui pe piața muzicală din România. 

Cu toate acestea, manelistul Vali Vijelie le-a dat un șoc total fanilor săi, în urmă cu ceva timp! De ce? Ei bine, după o lungă perioadă în care a purtat mustață, Vali Vijelie s-a decis, la un moment dat, că este cazul să facă o schimbare și ce credeți, chiar asta a făcut! Și nu orice schimbare, ci o schimbare radicală de imagine!

Vali Vijelie a pierdut mustața la...pariuri!

Deși poate fi greu de crezut, Vali Vijelie a renunțat la celebra lui mustață din cauza unui pariu! Cine este de vină? Minodora, un alt artist extrem de iubit, de la noi! În urmă cu ceva timp, Vali Vijelie a povestit totul despre aceatsă întâmplare amuzantă, în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11”. 

Mai exact, Vali Vijelie i-a dat o provocare de zile mari Minodorei, care este și buna lui prietenă. Artistul i-a spus că dacă va reuși să dea 10 ture de stadion, o va răsplăti cu suma de 500 de euro și își va da mustața jos!

Zis și făcut, căci Minodora a dus pariul la bun sfârșit și Vali Vijelie a fost nevoită să renunțe la mustață.

„Eram la alt post și Minodora a zis că face 10 ture de stadion. I-am zis că îi dau 500 de euro și dacă face 10 ture de stadion, îmi rad mustața. Am ajuns pe stadion și a făcut 15 ture de stadion. Și mi-am dat mustața jos” a spus Vali Vijelie, în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro