Motivul incredibil pentru care Dorian Popa trage atât de mult, la sală. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

+4 click pentru
galerie

Motivul incredibil pentru care Dorian Popa trage atât de mult, la sală. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! © Instagram.com

Dorian Popa este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Chiar dacă artistul are o relație de ani buni cu Claudia Iosif, fanele nu se pot abține să nu întoarcă privirea, ori de câte ori îl văd. 

Dorian Popa atrage toate privirile și are și de ce! Artistul este într-o formă de zile mari, iar pentru asta, trage din greu la sală, pentru a avea un fizic de invidiat. Cu toate acestea, cu toții știm că în trecut, Dorian Popa era un bărbat slăbuț, căruia nu prea îi păsa de sală și proteine, dar acum s-a transformat într-un „tanc”. 

Dar de unde să fi venit această pasiune de a trage de fiare? Ei bine, acum ceva timp, Dorian Popa a dezvăluit care a fost motivul pentru care s-a apucat de sală și și-a dorit să aibă un corp perfect. Extrem de sincer, așa cum și-a obișnuit fanii, artistul a mărturisit că totul a plecat de la un complex și și-a dorit să arate extrem de bine. În trecut, artistul era extrem de slab și pe corpul lui nu existau deloc mușchi. 

Din acest motiv, Dorian Popa a început să meargă la sală și a muncit din greu pentru a avea fizicul de astăzi. 

”Eu fac sport de la vârsta de 16 ani, însă, ca la carte pot spune că fac undeva de pe la 20-21, pentru că de abia atunci am început să mă maturizez cu adevărat şi să înţeleg cu ce se mănâncă sportul pe care îl practic!

La mine, totul a început dintr-un complex, pentru că eram foarte slab, se vede încă pe încheieturile mele că sunt, genetic, un corp subţire şi, din complex, am ajuns să fac pasiune şi- din pasiune- am reuşit să obţin şi sănătate mai bună şi multe alte beneficii!”, a spus Dorian Popa, acum ceva timp, la Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro