De ce nu a făcut copii până la 41 de ani. Paula Seling a dat cărțile pe față

+3 click pentru
galerie

De ce nu a făcut copii până la 41 de ani. Paula Seling a dat cărțile pe față © Instagram

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Discretă și mereu axată doar pe muzică, cu gândul de a-și bucura publicul, Paula Seling a stârnit de multe ori curiozitatea fanilor cu privire la viața ei personală.

Paula Seling are o relație de mulți ani cu soțul ei, Radu Bucura, însă mulți s-au întrebat de ce artista nu a devenit mamă până acum. Chiar dacă aceasta este o întrebare delicată, pe care nicio femeie nu vrea să o audă, Paula Seling a fost luată la întrebări, de multe ori, cu privire la acest subiect.

Astfel, Paula Seling a decis să spună lucrurilor pe nume și să vorbească deschis despre acest subiect. Paula Seling va face chiar în ziua de Crăciun 41 de ani. Ea l-a cunoscut pe Radu Bucura, cel care îi este soț, pe vremea când erau la liceu. La câțiva ani distanță, cei doi au decis să înceapă și o poveste de dragoste, care s-a dovedit cel mai bun lucru din viața lor.

Acum, toată lumea îi întreabă despre momentul în care vor deveni părinți. Paula Seling a vorbit deschis la Antena Stars despre acest subiect, în urmă cu mai mult timp, spunând că nu este vorba de vreo problemă medicală, ci pur și simplu nu a fost până acum momentul.

Dar, chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, asta nu înseamnă că Paula Seling nu așteptă cu brațele deschise venirea pe lume a viitorului său copil.

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja şi de a ne proteja relaţia este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci pur şi simplu pentru că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi“, a spus Paula Seling la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro