De ce nu își sărbătorește Ion Caramitru niciodată ziua de naștere. Actorul va împlini pe 9 martie 78 de ani

De ce nu își sărbătorește Ion Caramitru niciodată ziua de naștere © Facebook

Celebrul Ion Caramitru are o carieră de excepție, dar și o familie de nota zece. Chiar dacă nu mai apare pe micile ecrane, actorul încă joacă pe scena Teatrului Național București.

Actorul a ajuns la o frumoasă vârstă și deși mulți nu ar crede, Ion Caramitru va împlini pe data de 9 martie 78 de ani.

În lumea mondenă se obișnuiește ca aniversarea sa fie una cu fast, la care să participe cât mai multă lume, însă Ion Caramitru este excepția de la regulă.

Actoul nu își sărbătrește ziua de naștere de foarte mulți ani, dar, chiar și așa, familia îi este alături, iar copiii îi bucură sufletul cu prezența lor în casa părintească pe data de 9 martie.

”În principiu, eu nu-mi sărbătoresc ziua de naștere, sărbătoresc numai de Sfântul Ion. De-a lungul anilor așa am făcut mereu. Probabil vor veni băieții mei să mă viziteze, dar nu mă sărbătoresc de ziua de naștere, de principiu”, a afirmat actorul în urmă cu câțiva ani.

Ion Caramitru nu este doar un actor desăvârșit, ci și un soț și un tată de excepție. Atunci când nu este în fața publicului, actorul petrece timp de calitate în sânul familiei. Ion Caramitru și Micaela Caracaș au o căsnicie de 44 de ani, timp în care au devenit părinții a trei băieți.

“Nu cred că viaţa mea personală trebuie pusă pe tarabă, viaţa de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face soţia mea, cum mă înţeleg cu ea, dacă ea vrea să cumpărăm un dulap sau eu vreau să schimbăm frigiderul. Dacă sunt interesant de ceva, acel ceva trebuie să fie ceea ce sunt eu ca actor”, povestea marele actor în urmă cu ceva timp.

Ion Caramitru și-a început cariera la 22 de ani, iar de atunci a devenit treptat actor, regizor, dar și politician.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro