De ce nu postează Anamaria Prodan des fotografii cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a spus tot adevărul

+3 click pentru
galerie

De ce nu postează Anamaria Prodan des fotografii cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a spus tot adevărul © Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai apreciate și invidiate cupluri din showbiz. Pe cât de mult se iubesc, pe atât de multe ori s-a zvonit că divorțează, motivul fiind unul simplu: impresara preferă să nu își expună atât de mult soțul pe rețelele sociale. 

Anamaria Prodan face naveta între România și Dubai, acolo unde soțul ei locuiește, însă are foarte multe treburi și în țară, astfel că trebuie să se împartă. Totdată, vedeta a explicat, în urmă cu ceva timp și de ce nu postează atât de des fotografii în care apare alături de Laurențiu Reghecampf.

"Noi suntem o familie normală. Fiecare are o meserie, eu sunt femeie de carieră, şi de familie şi de carieră. Eu muncesc şi am o emisiune în România care-mi ocupă cam şase luni de filmare non-stop. El antrenează în fiecare zi în Emirate. N-are cum să vină în fiecare zi să mă vadă. Mă duc eu când şi când, nici nu sunt obligată să anunţ când plec din ţară. (...) O familie şi un cuplu. Numai că nu mă lasă soţul să pun poze pentru că lumea este rea. În general cu noi. (...) Păi nu sunt sexy, sunt perfectă! A fost vreo clipă când n-am avut vreo încredere în mine? A fost vreo clipă când v-am dezamăgit? A pozat sexy să atragă pe cine? Păi n-am pe cine, că am cel mai frumos bărbat de pe pământ", a spus Anamaria Prodan

Alături de fiica ei, după operație

Sarah, fata cea mică a Anamariei Prodan, a suferit recent o intervenție chiurgicală, după ce a avut o accidentare pe terenul de baschet. Impresara s-a dus de urgență în Mississipi, acolo unde locuiește Sarah și i-a fost alături în orice clipă, încurajând-o constant.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro