De ce nu vrea Andreea Berecleanu să audă de Photoshop niciodată: "Dacă apropiaţi imaginea, veţi vedea fiecare por, precis vreun fir alb"

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu © Instagram

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi, motiv pentru care tot timpul a demonstrat că este o femeie serioasă şi a avut grijă de felul în care arată, mai ales în faţa telespectatorilor.

Ori de câte ori face o şedinţă foto, Andreea Berecleanu nu este de acord cu Photoshop-ul. Vedeta acceptă ca imaginile să fie modificate doar atunci când e necesar să ascundă un rid sau un fir de păr rebel. În rest, Andreei Berecleanu îi place să fie cât mai naturală.

"Niciodată photoshop. Prietenul meu, fotograful, îmi trimite pozele exact aşa, niciodată nu au fost modificate. Da, când am lucrat pentru vreun client care îşi dorea o imagine perfectă, fără un rid, fără “să lucească machiajul” după ore de stat în soare, fără vreun fir de păr rebel, atunci DA. Când îi pozez lui, doar de amorul artei, fotografii pentru suflet, care apar public sau nu, nu există retuş! Dacă apropiaţi imaginea, veţi vedea fiecare por, precis vreun fir alb, sigur vreo cută la pantalon sau poate cum fondul de ten a intrat într-un rid şi am preferat să-l las aşa sau l-am întins uşor cu ajutorul degetelor, firesc. De ce am scris aceste lucruri? Pentru că după 25 de ani de expunere publică şi 43 de viaţă, nu ma dezic de mine, accept trecerea timpului şi am încredere că există şi oameni care preferă varianta originală, aparenţelor. ❤️", a scris Andreea Berecleanu pe reţelele de socializare. 

Oamenii au reacţionar rapid după ce au citit cuvintele scrise de Andreea Berecleanu. "Bravo! Avem nevoie de astfel de femei in tara asta plina de "tăiate la cuțit" 👍 / Perfectă în orice ipostază / Frumos, te apreciez", sunt câteva dintre comentariile primite. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro