De ce s-a lăsat Beyonce de România de muzică! A spus adevărul, în direct. VIDEO

+7 click pentru
galerie

De ce s-a lăsat Beyonce de România de muzică! A spus adevărul, în direct © arhivă

În urmă cu câţiva ani, Beyonce de România a renunţat la muzică. Însă, se pare că a fost doar o pauză! Acum, vedeta vrea din nou să dea lovitura! Invitată în platoul emisiunii Star Matinal de Weekend.

Beyonce de România a lansat o nouă piesă şi este pregătită să urce în top! Acum doi ani s-a lăsat de muzică pentru a petrece mai mult timp alături de Anais, fetiţa pe care o are cu Nicolae Guţă. Însă, acum că Anais a mai crescut şi va merge în curând la şcoală, Beyonce de România a considerat că poate să se întoarcă la pasiunea ei. 

Deşi cântă din nou, petrece în continuare la fel de mult timp cu fetiţa ei. Asta pentru că, oriunde merge, o ia cu ea! La fel a făcut şi astăzi, când a fost invitată la Antena Stars. 

"Am avut doi ani de pauză muzicală, dar acum mă reapuc de cântat. Am vrut să mă las pentru ea. Să stau mai mult timp cu ea acasă, să petrec mai mult timp cu ea. Dar ea a crescut, face cinci ani, mai are un an de grădiniţă şi o să meargă la şcoală. De asta n-am mai fost la cântat, nu pot să stau fără ea. Şi unde merg, toată lumea mă judecă pentru că o iau cu mine în anumite locuri", a mărturisit Beyonce de România.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro