De râsu'-plânsu'. Doi miri s-au ales cu plicurile goale la nuntă. Invitaţii au dat darul pe dedicaţii de la Nicolae Guţă

+3 click pentru
galerie

De râsu'-plânsu'. Doi miri s-au ales cu plicurile goale la nuntă. Invitaţii au dat darul pe dedicaţii de la Nicolae Guţă © Pixabay / Facebook

Un caz uimitor a avut loc în Caransebeş, acolo unde mirii au primit plicurile goale la nuntă, după ce, atenţie, nuntaşii au dat toţi banii lui Nicolae Guţă.

Chiar dacă totul pare surprins din filme, ei bine, acesta nu este niciun scenariu, ci o poveste cât se poate de reală. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru ani, atunci când doi tineri au decis să se căsătorească, iar mai apoi să organizeze petrecerea la un restaurant din oraş.

Pentru că mirii şi patronul localului se cunoaşteau, cel din urmă a decis să meargă pe încredere şi să nu semneze din timp contractul, ci abia după nuntă.

Ei bine, în cele din urmă, patronul s-a văzut doar cu banii din avans, 1.300 de lei, pentru că, ce credeţi, ulterior mirii nu au mai vrut să plătească. De fapt, nu au mai avut cu ce, pentru că invitaţii au ales să plătească dedicaţii muzicale lui Nicolae Guţă, care era invitat special la nuntă. Chiar patronul localului a fost cel care i-a dat în gât pe miri.

„Deşi evenimentul a fost organizat, conform convenţiei părţilor, ulterior s-a refuzat achitarea contravalorii serviciilor prestate. La nuntă pârâţii l-au contractat pe manelistul Guţă, iar unii dintre invitaţii mirilor l-au plătit pe manelist şi nu au mai avut bani de dar, plicurile înmânate mirilor fiind goale”, se arată în acţiunea deschisă în instanţă, potrivit Adevărul.

La rândul lor, ajunşi în faţa instanţei, mirii s-au apărat spunând că suma cerută de patronul restaurantului în care au făcut nunta este prea mare, ba chiar nu este deloc una reală conform serviciilor prestate. În cele din urmă, cei doi miri au fost obligaţi de judecători să plătească daunele în valoare de 26.600 de lei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro