De teama coronavirusului, Dan Negru suspendă filmările pentru emisiunea Next Star

De teama coronavirusului, Dan Negru suspendă filmările pentru emisiunea Next Star © Instagram

Next Star este una dintre cele mai apreciate emisiuni difuzate la Antena 1. Show-ul de talente a ajuns la cel de-al zecelea sezon, venind și cu câteva modificări.

Emisiunea prezentată de Dan Negru, ”Next Star”, a reînceput, iar fanii au avut parte de o surprinză. Pe lângă câteva aspecte ale platoului ce au fost modificate, ”Regele audiențelor” a adus în fața publicului larg și alți jurați. Dacă Dorina Popa a rămas neclintit de la masa juriului, în noul sezon i s-au alăturat Loredana Groza, dar și Ștefan Bănică Jr.

Fanii au așteptat cu sufletul la gură începerea noului sezon și se pare că emisiunea a avut un real succes, dacă analizăm cifrele audiențelor.

Chiar dacă emisiunea a fost foarte așteptată, mai ales că promovează talentele și poveștile de viață ale micilor români, conducerea a luat o decizie șoc.

Pentru că țara noastră se află în plină pandemie de coronavirus și pentru a nu răspândi virusul, Dan Negru a anunțat pe pagina sa de Instagram că filmările show-ului nu vor mai continua, până când nu vom scăpa de Covid-19.

Prezentatorul a ținut să menționeze că siguranța picilor care urcă pe scena Next Star este extrem de importantă, fapt pentru care, deocamdată, filmările se vor anula. Show-ul va reveni la normal atunci când situația din România nu va mai fi una atât de drastică.

”Am suspendat filmările la Next Star !
Next Star e despre îmbrățișări !
Și deocamdată nu le mai putem face...
Așa ca ne oprim puțin ca să ne îmbrățișăm mai puternic cât de curând !
Când veți vedea din nou la televizor copii îmbrățișați la Next Star vom ști ca totul a trecut...”
, a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro